Leveret af Blogger.

lørdag den 30. marts 2013

Body fra Småfolk


Så skal der købes nye bodyer til min datter. De små vokser jo hurtigt ud af dem. Jeg er helt vild med designet fra Småfolk. Jeg fandt et par stykker på tilbud hos Milledille.dk. Besluttede mig for de tre her. Den klassiske med æblerne, en med katte og blomster og min favorit er nok den med køer, får, høns som græsser på en mark. Ville have købt flere hvis de hvade dem i hendes str.

Read more...

Sandaler fra Bianco

Så fandt jeg endelig noget til mig selv på bianco.dk. Jeg går stærkt ud fra at det snart bliver forår. Jeg kan bare ikke beslutte mig om det skal være de sorte eller hvide sandaler :)

Read more...

Hummel Ballerinasko

Sikke et par søde ballerinasko fra Hummel. Desvære ikke i min datters str., hun bruger en 21 og disse ballerina sko starter fra str. 26. Jeg så dem på funkylittlemonkey.dk for 299,95,- kr. Follow my blog with Bloglovin

Read more...

Ej Sikke Lej fleecedragt

På jagt efter et godt tilbud til min datter fandt jeg denne Ej Sikke Lej fleecedragt hos filabel.dk. Lige noget jeg manglede og så 50%, hvor heldig kan man være. Ideal til at sove i, når hun ligger ude i barnevognen.

Read more...

fredag den 29. marts 2013

Converse børnesko

Hvor er de søde, Converse sko i str. 21. Lige i min datters størelse. Måske ikke lige den farve jeg ville vælge, men de er godt nok på tilbud hos growingfeet.dk. Så måske skulle jeg alligevel tage dem i grøn :)

Read more...

Molo Sommerkjole

Jeg har lige forelsket mig i to sommerkjoler fra Molo jeg så på funkylittlemonkey.dk. Nu kan jeg ikke besluttede mig hvilken jeg skal købe til min datter, den med fuglene eller den med blomsterne :)

Read more...

torsdag den 28. marts 2013

Forårsjakke fra Danefæ

Fandt lige den flotteste Forårsjakke til min datter på filabel.dk. Det er en must have. Hun er alligevel ved at vokse ud af flyverdragten, som i øvrigt også er fra mærke danefæ, de laver bare det bedste tøj når det drejer sig om udendørstøj.

Read more...

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP